تاریخچه

تاریخچه

موسسه فرهنگی هنری شمال پایدار در سال 1378 با اخذ مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به عنوان موسسه­ی چند منظوره فعالیت در چند عرصه را آغاز کرد: 

1- آموزش هنر در رشته­های موسیقی، نقاشی، خوشنویسی، گرافیک و…

2- آموزش کامپیوتر

3- آموزش زبان انگلیسی

آموزشها در سنین مختلف، از کودکان تا بزرگسالان و از آموزش مقدماتی تا عالی را شامل می­شد و ضمن خدمات به اقشار گوناگون اجتماعی در همکاری تنگاتنگ با دانشگاه­ها بویژه دانشگاه شمال بخشی از آموزش زبان انگلیسی و کامپیوتر این دانشگاه را نیز به عهده داشت و به دلیل بهره­گیری از استادان مجرب پس از مدت اندکی یکی از بهترین آموزشگاههای شهر و بعضاً استان گردید.

فعالیت های کلیدی

چاپ کتاب در معرفی مشاهیر آمل و فصلنامه فصل فرهنگ از جمله چنین خدماتی در سطح شهر و استان و بعضاً در سطح ملی بود.

فعالیت­های آموزشی در عرصه­های مختلف اقتضاء می­کرد تا با اخذ مجوز مرکز نشر آثار مدرسان و استادان پژوهشگر در دانشگاههای مختلف چاپ و منتشر گردد و در سایه چنین فعالیتی رسالت اساسی موسسه نیز در معرفی شناخت و تعمیق فرهنگ مازندران تحقق یابد.

در سال 1382 ضمن اخذ مجوز، مجری برنامه­های آموزشی دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور در مقطع کاردانی گردید که بعدها تا مقطع کارشناسی ارتقاء یافت.

زبانکده شمال پایدار نیز به عنوان دریچه­ای به جهان علم و فرهنگ از بخش­های بسیار فعالی موسسه محسوب می­شود که با کیفیتی قابل تأمل از آموزش مقدماتی تا عالی را به عهده دارد و در حال حاضر زبانهای انگلیسی، فرانسوی و آلمانی در آن آموزش داده می­شود.

موسسه در مدت نزدیک به 20 سال فعالیت خود موفق گردید در زمینه ساخت و ساز با احداث ساختمانی در شش طبقه، هیجده کلاس، 7 کارگاه، رستوران، نمازخانه، دو سایت و… کلیه فعالیت­ها را در ساختمان مذکور متمرکز کند بجز آموزش زبانهای خارجی که به علت حضور مقاطع سنی مختلف در کلاسها در محیطی مستقل و ساختمانی جداگانه صورت می­پذیرد. در این مدت مرکز نشر موسسه نزدیک به 350 عنوان کتاب در زمینه­های مختلف دانشگاهی، ورزشی، فرهنگی هنری، اجتماعی و کودکان به چاپ رسانده است و همه ساله از بدو تأسیس در نمایشگاه بین­المللی کتاب شرکت داشته است و نیز در نمایشگاه­های استانی و شهرستانی.

اخذ مجوز دبیرستان کار و دانش به منظور پرورش استعدادهای خاص جهت پذیرش در آموزش عالی موسسه نیز از فعالیت­های همزمان با فعالیت دانشگاهی بود و همچنان ادامه دارد.

با عنایت به وجه کاربردی دانشگاه جامع علمی – کاربردی و توجه به مهارت­آموزی در این دانشگاه جهت ایجاد زمینه برای پرورش جوانان در زمینه­ی مهارت­آموزی در سال 1399 مبادرت به اخذ مجوز تأسیس هنرستان فنی و حرفه­ای دخترانه شده است که پاسخی دیگری باشد در جهت نیازمندیهای اجتماعی و کارآفرینی.

ضروری است درباره نشریه فصل فرهنگ که ابتدا با مجوزهای تک شماره و بعدها با مجوز از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با نام فصل فرهنگ تبرستان منتشر می­شود توضیحاتی داده شود.

در هر ترم تحصیلی مبادرت به برگزاری نمایشگاه­های مختلف از آثار نقاشی، گرافیک، عکاسی و صنایع دستی دانشجویان در فضای موسسه و در گالرهای شهر و استان و در چند مورد در تهران شده است که موفق به اخذ جوایزی نیز گردیده است.